Werkervaring TV en theater

Scroll naar beneden voor mijn werkervaring bij tv- en theaterproducties

TV en theater ervaringen

2009
01/02/2009

Juliana, Koningin van Oranje

juliana-koningin-van-oranje-eo

Ik wist altijd al dat ik iets met acteren wilde doen. Na een auditie bij S&V Fiction mocht ik voor twee afleveringen in het tweede seizoen de jonge Beatrix spelen.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Deze serie was het begin van mijn liefde voor acteren.

[/read]

2012
04/02/2012

Ronja de Musical – Mamagaai

In 2012 ging ik op de musical school Mamagaai. Dat jaar was Ronja de Roversdochter de productie die zou worden gespeeld.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Ik mocht Ronja spelen. Met deze rol werd mijn liefde voor het theater en op het podium staan, bevestigd. Ronja de roversdochter heeft voor altijd een plekje in mijn hart weten te veroveren. Hier begon mijn geweldige avontuur bij Mamagaai.

[/read]

2013
23/03/2013

The Passion – Mamagaai

stage-jeugdtheaterschool-mamagaai

Mijn tweede voorstelling bij Mamagaai, en tevens eerste als leerling van de Jeugdtheater school. Het bekende verhaal van de Passion werd op een geheel andere wijze vertoond dan mensen in het algemeen kennen.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Het was waanzinnig leuk om deze versie van de Passion te doen. Als groep speelde, dansde en zongen we het verhaal.

[/read]

2015
14/02/2015

Aladdin de Musical – Mamagaai

aladdin-mamagaai-heemstede

Als extraatje, naast de repetities van Ifigeneia, werd ik, samen met drie andere meiden, gevraagd om de zussen van Yasmine te spelen en dansen in de musical productie Aladdin van Mamagaai.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Dit was heerlijk, lekker wat meer tijd op het podium doorbrengen met de leukste mensen om mij heen.

[/read]

21/03/2015

Ifigeneia – Mamagaai

ifigeneia-mamagaai-heemstede-02

Ifigeneia was de tweede productie op de Jeugdtheater school en een hele mooie voorstelling om in te mogen spelen.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Samen met zes andere meiden deelde we de rol van Agamemnon.

ifigeneia-mamagaai-heemstede-01

[/read]

2016
06/02/2016

Klokkenluider van de Notre Dame – Mamagaai

klokkenluider-van-de-notre-dame-mamagaai-heemstede

Met de Klokkenluider van de Notre Dame kroop ik in de rol van de prachtige en verleidelijke zigeunerin Esmeralda.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Zij zong over dat ze graag danst voor de mannen, en kwam op voor de onbedeelde Quasimodo terwijl ze verliefd werd op de ijdele Pheubes. Deze rol heeft de danskant in mij losgeschud. Ik wist dat die kant er was, echter kwam in de huid van Esmeralda tot bloei.

[/read]

2017
04/02/2017

Ronja de Musical – Mamagaai

ronja-mamagaai-heemstede

Ronja! Opnieuw deze prachtige productie, dit keer niet de roversdochter, maar als rover.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Voor een tijdje ging ik als zingende en dansende rover door het leven.

[/read]

2018
19/04/2018

Dorian Gray – Starring#21

dorian-gray-toneelschuur

Na een prachtige tijd bij Mamagaai’s jeugdtheater, die ik heb afgesloten met hoe het was begonnen, met Ronja de Roversdochter. Greep ik de kans mee te doen aan een Toneelschuur productie van Starring#21. Het werd de door Loek Bakker geregisseerde en bewerkte Dorian Gray.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Ik speelde de moeder van de actrice Sybil Vane. Mw. Vane gaat na de zelfmoord van haar dochter (door de schuld van Dorian) samen met haar zoon, op zoek naar wraak en geeft Dorian het laatste duwtje dat hem tot waanzin drijft.

[/read]

19/12/2018

Scrooge (g)een Christmas Carol – Toneelgroep Het Volk

scrooge-stadsschouwburg-haarlem

In deze productie zit ik in het ensemble. Ik zing, speel en dans mee in deze prachtige productie die ieder jaar in de Stadschouwburg van Haarlem wordt uitgevoerd.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

De bewerking is gedaan door Don Duyns en de regie is in handen van Javier López Piñón. Daarnaast werken er heel veel mensen mee aan de productie die in december 2018 te zien is.

[/read]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *